O podjetju

D.J.DON, d.o.o. 
Smo zastopnik, uvoznik in distributer vrhunskih proizvodov za pse, mačke, glodavce, dihurje, ptice, konje…

Naš moto je:
IZBOLJŠATI DOBROBIT HIŠNIH LJUBLJENČKOV!

 

Poleg vrhunskih znamk hrane Eukanuba, Iams, Fish4Dogs, Fish4Cats, Naturediet, Cunipic je na voljo tudi kozmetika za pse, mačke in konje Biogroom, proizvodi za ustno higieno Petosan ter oprema in drugi proizvodi za varno in udobno življenje hišnih ljubljenčkov, blagovnih znamk Zolux, My Family in Wooff.

 

Člani kolektiva smo:

 • Direktor: Niko Vihar
 • Finance: Slavica Rzeničnik
  tel.št. 03/70 36 382, mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Marketing: Marjana Orel
  tel.št. 03/70 36 381, mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Komercialist na terenu : Dejan Tasič 
  tel.št. 01/431 81 54, mob; 041/923 942, mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Komercialistka na terenu : Petra Marjetič
  mob: 041 900 591, mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Klub vzrediteljev: Tina Sterguljc Krušič
  mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 • Skladišče in dostava: Vlado Jurak, Leon Šlezinger, Radovan Šlezinger in Tadej Šorli
 • Veterinarski nasveti
  mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Naslov podjetja:
D.J.DON, d.o.o., Ob Savinji 5, SI-3313 Polzela, Slovenija

Iskanje

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive