Politika zasebnosti

Politika zasebnosti za obiskovalce spletne strani in uporabnike storitev DJDon

 

Spletno mesto djdon.si upravlja

DJDon, mednarodna trgovina in storitve, d.o.o.
Ulica Ivanke Uranjek 1
3310 Žalec
Davčna številka: SI25024531
Matična številka: 1488481000
Elektronska pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
(v nadaljevanju: upravljalec).

 

Kaj so osebni podatki?

Osebni podatki so informacije, ki vas posredno ali neposredno določajo kot posameznika. Posredno vas določajo v kombinaciji z drugimi informacijami, npr. z vašim imenom, poštnim naslovom, naslovom elektronske pošte, telefonsko številko, podatki o lokaciji, IP naslovom ali drugimi podatki.

Katere osebne podatke zbiramo?

Če ste le obiskovalec spletnih strani upravljalca, o vas zbiramo le podatke o naslovu IP. V primeru kontaktiranja preko objavljenih komunikacijskih sredstev pa se shranijo tudi podatki o pošiljatelju oz. klicatelju in morebitni podatki, ki jih sporočevalec sam poda med komunikacijo.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

Pridobljeni osebni podatki, kot je naslov IP, so obravnavani zaupno in anonimno zgolj za preprečevanje neželenega obiska na spletnih straneh upravljalca.

Ostali morebitni osebni podatki, ki ste jih podali v komunikaciji z upravljalcem, pa se uporabljajo kot sredstvo za povratno komunikacijo.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov

Osebne podatke obdelujemo na podlagi zakonitega interesa, saj lahko z njimi odkrivamo in pravočasno preprečimo zlorabe.

Hramba osebnih podatkov

Upravljalec hrani osebne podatke le 14 dni po zajemu oz. do prenehanja komunikacije s stranko oz. obiskovalcem spletne strani.

V primeru suma na zlorabo je ta čas podaljšan, dokler se grožnja ne umakne.

Vse podatke hranimo in varujemo v skladu s Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Podatki o pravicah posameznika

Kot obiskovalec spletne strani upravljalca imate naslednje pravice:

  • Pravica do seznanitve.
  • Pravica do popravka.
  • Pravica do izbrisa.
  • Pravica do omejitve obdelave.
  • Pravica do prenosljivosti podatkov.
  • Pravica do ugovora.
  • Pravica do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.

Dostop do vaših osebnih podatkov

Kot uporabnik storitev upravljalca imate pravico, da preverite, ali upravljalec obdeluje vaše osebne podatke, in do dostopa do vaših podatkov. Če boste zahtevali dostop do podatkov, lahko te prejmete v računalniško generirani obliki.

V primeru uveljavljanja svojih pravic pošljite svojo zahtevo na elektronsko pošto upravljalca.

Piškotki

Ta spletna stran ne uporablja piškotkov.

Kontakt

V primeru kakršne koli nejasnosti smo za vas dosegljivi preko elektronske pošte.

Iskanje

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke
dandik protez sex hikaye porno hikaye erotik hikaye demo porno protez dandik en kötü protez antalya escort