Golden Sheen šampon za konje

 

za konje na osnovi kokosovega olja, ki čisti in regenerira. Ni dražeč in ne spira naravnih olj z dlake in kože. Poudari vse barve ter z bele odstrani madeže in ji daje poseben lesk. Griva in rep sta mehka, brez vozlov in ju je enostavno razčesati.

Ni dražeč za oči. Vsebuje lanolin, ki preprečuje izsušitev in luščenje kože. Proteini, ki se enostavno absorbirajo, dajejo dlaki trdnost in lesk še dolgo po spiranju. Hitro se spere. Koncentrat - iz ene plastenke jih dobite 5.

NAVODILA ZA UPORABO: Konja dobro namočite z vodo. Najprej nanesite šampon brez redčenja na madeže. Prav tako lahko uporabite koncentrat na telesu, ali zvozlani grivi in repu. Za razredčitev raztopite 0,5 – 1 dcl šampona v 4 litre tople vode. Z gobico nanesite in dobro zdrgnite žival po vsem telesu. Sperite in s strgalom odstranite odvečno vodo. V hladnem vremenu obrišite konja z brisačo in ga pokrijte, ali ga sprehajajte dokler se ne posuši.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive