Coat Polish za konje

COAT POLISH za konje daje dlaki bogat in zdrav sijaj. Preprečuje vozlanje grive in repa. Poudarja vse barve in ohranja lesk dalj časa. Odbija prah in umazanijo s kožuha ter preprečuje nastajanje madežev.

COAT POLISH ne draži, ni lepljiv in ni masten se ne nalaga na dlaki in se enostavno spira z BIO-GROOM šamponom.

NAVODILA: UPORABA NA MOKRI DLAKI: Konja najprej našamponirajte, splaknite in z dlake s strgalom odstranite odvečno vodo. Nanesite COAT POLISH na dlako. Z dlanmi ga dobro vtrite v smeri rasti dlake, nanesite COAT POLISH na grivo in rep in pustite, da se temeljito posuši. Dlako nežno skrtačite in počešite grivo in rep. UPORABA NA SUHI DLAKI: Dlako dobro skrtačite, da odstranite vso umazanijo in prah in nato sledite navodilom za uporabo na mokri dlaki.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive