Fluffy Puppy šampon

je šampon in regenerator brez mila ZA MLADIČKE. Ta popolnoma naraven šampon čisti učinkovito in brez napora, ne da bi pri tem spral naravna zaščitna olja s kože in dlake. Fluffy Puppy šampon, ki ne solzi, naredi dlako vašega mladička puhasto in svežo. Izpere se hitro in temeljito, kar je še posebej primerno pri nepotrpežljivih mladičkih. Kontrolira neprijetne telesne vonje, pH je uravnotežen in ne pušča dražečih ostankov.


Vsebuje: čistila, pridobljena iz obnovljivega, naravno razgradljivega vira - koruze, kokosa ter rastlinskih maščob (Palm Kernel oils). Kondicioner je pridobljen iz lanolina. Rahlo cvetlična dišava.

NAVODILO ZA UPORABO:
Dlako dobro namočite s toplo vodo. Nanesite Fluffy Puppy šampon in ga dobro vtrite. Izperite s toplo vodo. Posušite in skrtačite psička z mehko krtačo, ali ga obrišite z mehko in vpojno brisačo. Šampon lahko uporabljate koncentriran ali ga razredčite z vodo v razmerju 1:2.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive