Protein Lanolin šampon

je otroško nežen šampon na osnovi kokosovega olja, ki čisti in regenerira. Ni dražeč in ne spira naravnih olj z dlake in kože. Poudari vse barve ter daje beli poseben lesk.

Vsebuje lanolin, ki preprečuje izsušitev. Proteini, ki se enostavno absorbirajo, dajejo dlaki trdnost in lesk. Ko se dlaka posuši, je gladka, se ne vozla in jo je enostavno obdelovati. Posebej primeren za poškodovano in utrujeno dlako zaradi pretirane obdelave. Kontrolira telesne vonje, pH nevtralen, popolnoma se izpere. Kožuh ostaja čist in svežega vonja. Varen za pasje in mačje mladiče.

Vsebuje: čistila pridobljena iz kokosovega olja, obnovljivega, naravno razgradljivega vira. Kondicioner je pridobljen iz Lanolina, hidroliziranih beljakovin, elegantno cvetlična dišava.

NAVODILA ZA UPORABO: Lahko se uporablja tak kot je ali razredčen z vodo 1:4. Dlako dobro namočite s toplo vodo. Nanesite šampon in ga dobro utrite. Sperite. Kratkodlake pasme: Posušite in skrtačite kožuh z mehko krtačo ali obrišite z brisačo da dobite pravi sijaj. Dolgodlake pasme: posušite in nato skrtačite ali počešite.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive