Ultra Black šampon

je šampon na osnovi kokosovega olja obogaten s proteini. Je visokokvaliteten šampon, posebej izdelan, da poudari črno, plavo ali druge temne barve dlake.

Ne povzroča solzenja in ne draži kože. Dlaki da poseben biserno lesketajoč videz. Dlaka ostaja čista, mehka in voljna. Proteinska osnova daje dlaki polno obliko in in jo varuje pred izsušitvijo. ULTRA BLACK daje bogato peno, pH nevtralen, preprečuje motnost in vozlanje in kontrolira frlečo dlako. Hitro se spira, kožuh pa ostaja svež in čistega vonja.

Vsebuje: čistila pridobljena iz kokosovega olja, obnovljivega, naravno razgradljivega vira. Hidrolizirane beljakovine, elegantno cvetlična dišava.

NAVODILA ZA UPORABO: Zmočimo kožuh. Nato nanesemo ULTRA BLACK šampon in ga dobro utremo ter splaknemo. Za boljši rezultat ponovno našamponiramo in splaknemo. Posušimo in negujemo kot običajno. ULTRA BLACK lahko razredčimo z vodo v razmerju 1:4.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive