Extra Body šampon

je šampon regenerator izdelan predvsem zato, da daje dlaki dolgodlakih pasem trdnost in poln videz. Kopanje lahko sedaj opravite tudi dan pred razstavo.

Ta s proteini obogatena, visoko kakovostna formula čisti nežno, vendar temeljito, osvežuje in regenerira. Izdelan je iz čistih kozmetičnih sestavin. EXTRA BODY šampon ne draži in ne izsuši ali poškoduje dlake. Daje bogato peno, je pH nevtralen in preprečuje motnost in vozlanje dlake. Hitro in popolno se izpere, dlaki pa ostane čist in svež vonj. Šampon lahko redčite z vodo v razmerju 1:4-5.

NAVODILO ZA UPORABO: Kožuh temeljito zmočite z vodo. Nanesite dovolj šampona, da dobite bogato peno. Uporabljajte ga direktno iz plastenke ali razredčenega z vodo, odvisno od želene trdnosti dlake. Nato dobro zmasirajte, splaknite in posušite ter negujte kot ponavadi.

Za dodatno trdnost in obstojnost uporabite BIO-GROOM Spray-Set ™, utrjevalec dlake in BIO-GROOM Pro White ™, negovalni puder za ostro dlako.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive