So-Gentle šampon

SO-GENTLE je hipo-alergeni šampon brez mila, parfumov in barv. Dokazano izjemno nežen tudi za najbolj občutljive živali. 

 

Za zagotovitev izjemne nežnosti so bili uporabljeni in vitro testi. NI TESTIRANO NA ŽIVALIH! Je izjemno nežen hipo-alergen šampon regenerator, idealen za alergične pse, mačke in tudi mladičke. Ta popolnoma naravni šampon temeljito čisti, ne da bi pri tem s kože in dlake spral naravna zaščitna olja. Dlaki daje čudovit, zdrav lesk. Izjemno nežen do kože in oči. Spere se hitro in temeljito ter ne pušča dražečih ostankov.

Vsebuje čistila kokosa, palmovih semen in koruznega olja pridobljena iz obnovljivih in biorazgradljivih virov. Ne vsebuje parfumov, barv, parabenov, ojačevalcev ali drugih pogostih alergenov.

UPORABA: Zmočimo kožuh. Nato nanesemo So-Gentle šampon in ga dobro utremo ter splaknemo. Posušimo in negujemo kot običajno. Lahko ga uporabimo kot je, ali razredčimo z vodo v razmerju 1:2. Lahko uporabljamo kolikor pogosto želimo.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive