Bio Med šampon

Farmacevtske sestavine v BIO - MED šamponu so dokazano najučinkovitejše pri težavah s kožo. Izjemno blaga osnova tega šampona je nežna za kožo in dlako, ki sta prizadeti zaradi praskanja in vozlanja. Ne pušča madežev, daje čisto, gladko dlako, ki je enostavna za nego.


AKTIVNE SNOVI: katranov ekstrakt USP, 5%; salicilna kislina USP, 2%; v izjemno blagi osnovi šampona, ki daje bogato peno. Vsebuje 4% etanola.

NAVODILO ZA UPORABO: Pred uporabo dobro pretresite. Zmočite kožuh s toplo vodo. Nanesite dovolj BIO - MEDA, da dobite bogato peno. Dobro zmasirajte in pustite delovati 3-5 minut. Izperite. Ponovite postopek in temeljito izperite. Srbenje in luskavost se ponavadi umirita po 2-3 kopanjih. Preventivno ponavljajte 1-2x tedensko. Samo za zunanjo uporabo.

OPOZORILO: Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte ga za mačke. V primeru, da se draženje kože nadaljuje ali celo poveča, prenehajte z uporabo in se posvetujte z veterinarjem. Ne uporabljajte na zelo travmatizirani ali nadraženi koži. Izogibajte se stiku z očmi.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive