Anytime™ Leave in moisturizer

varuje in skrbi za zdravje dlake in kože vašega ljubljenčka. Ta revolucionarna formula vsebuje posebne regeneratorje in UV zaščito za vsakodnevno uporabo. Hitro se vpije in naredi dlako svilnato in gladko. ANYTIME je izjemna pomoč pri krtačenju in deluje enako na dolgodlakih in kratkodlakih pasmah. Preprečuje vozlanje.

Ni lepljiv, ni masten in je nujen za suho in pusto dlako.

VSEBUJE: Regeneratorje provitamin B, vitamin E, hidrolizirane beljakovine, kamilice, UV zaščito, nežno dišavo otroškega pudra.

UPORABA: Rahlo nasprejajte po celotni dlaki. Preprosto skrtačite, ali vtrite v dlako. Pustite na dlaki in uporabljajte kolikor pogosto je potrebno za ohranitev zdrave kože in dlake.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive