Groom'n fresh ™ kolonjska voda

GROOM’N FRESH ™ kolonjska voda. Resnično prijetna, dolgo trajajoča dišava v tej kolonjski vam pomaga ohraniti vašega ljubljenčka prijetno dišečega, svežega in čistega.


Edinstvena dišava v GROOM’N FRESH ™ je bila posebej izbrana iz najboljših in najprestižnejših parfumov na kozmetičnem trgu. Tako kvalitetna kolonjska je posebej primerna za vse kosmate ljubljenčke, tudi mladičke. Raztopina vsebuje 100% kolonjsko brez potisnega plina.

UPORABA: Plastenko držite 15-20 cm od živali in enakomerno razpršite. Kot pri vseh parfumih in kolonjskih se izogibajte direktnega pršenja v oči ali na poškodovano, razdraženo ali občutljivo kožo.

Hranite izven dosega otrok. Vnetljivo.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive