Ear-Care™ Pads blazinice

blazinice za čiščenje ušes
Navlažene blazinice so veterinarski preparat razvit posebej za rutinsko čiščenje in sušenje ušes psov in mačk


AKTIVNE SESTAVINE: Borna kislina 0.80%; Salicilna kislina 0.20%. Neaktivne sestavine: voda, izopropil alkohol, polisorbat 60 in Eukaliptusovo olje.

UPORABA: Dobro očistite notranjost in bazo ušesa. Stisnite blazinico, da losijon steče globlje v notranjost ušesnega kanala. Nežno masirajte ušesa, dokler se umazanija in ušesno maslo ne raztopita. Pustite živali, da strese z glavo in se znebi odvečne tekočine. Za boljši rezultat obrišite uho z vato. Čistite ušesa z Ear- Care vsaj dvakrat mesečno ali po vsakem kopanju. Uporabite ga tudi pred in po plavanju.
Takoj prenehajte z uporabo, če se stanje kljub predpisani uporabi ne izboljša ter obiščite veterinarja. Če vašo žival bolijo ušesa ali če ima razpokano ali poškodovano kožo o uporabi povprašajte veterinarja

OPOZORILO: Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo pri psih in mačkah. Pazite, da ne pride v oči. Če pride v oči, sperite z vodo. Če preparat pogoltnemo, je potrebno iskati medicinsko pomoč.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive