Country Freesia šampon

s pomirjujočim učinkom kamilice in aloe vere je bil razvit z najboljšimi naravnimi dišavami, ki bo omogočil velik užitek ob kopanju vašega ljubljenčka. Blag, naraven šampon brez mil čisti učinkovito in brez napora, ne da bi pri tem s kože in dlake spral naravna zaščitna olja.

Hitro se spira, kožuh pa ostaja svež in čistega vonja. Primeren tudi za mladičke. Lahko se uporablja pri vseh barvah dlake.

NAVODILO ZA UPORABO: S toplo vodo zmočimo kožuh, nanesemo šampon in ga dobro utremo ter splaknemo. Za boljši rezultat ponovno našamponiramo in splaknemo. Posušimo in negujemo kot običajno. Ta šampon lahko uporabljamo kot je, ali ga razredčimo z vodo v razmerju 1:4. Varen ob hkratni uporabi sredstev za zatiranje bolh in klopov.

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive