Pesek za činčile

Činčile imajo debel, fin kožuh. Za pravilno oskrbo kože in dlake, teh čudovitih živali, morajo činčile le to redno sterilizirati s pomočjo finega mineralnega peska za kopanje.

 

Nasvet: enkrat dnevno nasujte Cunipic pesek za činčile v posodo ali nekaj podobnega, velikosti približno 20x15 cm, do višine maksimalno 3 do 5 cm. Ves pesek zamenjajte enkrat na teden.

Mehak in negovan kožuh činčile!

Cunipic pesek za činčile je 100% naraven, brez prahu, narejen na osnovi mineralov ilovice. Njegova fina struktura zagotavlja optimalno nego kožuha, absorbcijo tekočine in odvečne maščobe.

Naši veterinarji priporočajo pesek za činčile.

Naše priporočilo je osnovano na dejstvu, da ga priporočajo tudi mnogi priznani veterinarji in strokovnjaki s področja prehrane.

Iskanje

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive